Mesures de transport per la COVID-19

.
25/05/2020
Mesures excepcionals derivades de la COVID-2019, a partir de dilluns 25 de maig de 2020, i fins a nou avís:
Bus metropolità diürn d'AMB: Entre setmana el 80% del servei habitual. Caps de setmana, al 72%. I diumenges i festius, al 60%.
Nitbus d'AMB: cada 40 min.
 
Es reduex l'oferta de les següents línies de bus:
 • Restaran sense servei els dies laborables de manera provisional les línies B8, B9, N10, N18, N26, N28, E33, E44, E81, E86, E97, CJ, PR2 i PR3.
 • Restaran sense servei els caps de setmana de manera provisional les línies M6, B14, B21, B34, B35, B82, B84, N10, N26, N28, E44, E97, E98, PR2 i PR3.
Podeu consultar les noves frequències aquí: https://covid19.ambmobilitat.cat/

Metro: Tots els dies de 5 del matí a 12 de la nit.
FGC: Finalitza a les 23 h.
TRAM:
- Trambaix: Finalitza a les 24 h.
- Trambesòs: Finalitza a les 24h. La línia T6 està sense servei.

També s'han suspès els serveis de Barcelona Bus TurísticBarcelona City Tour i Telefèric de Montjuïc.

Utilitzeu el transport públic només en cas de necessitat!

 
RECORDEU!!

Mesures de prevenció al transport públic per la COVID-19

 • Utilitzeu el transport públic només en cas de necessitat. Eviteu els viatges innecessaris.

 • Ús obligatori de mascaretes per accedir al transport públic.

 • S'elimina la venda de bitllets a bord.

 • S'elimina el dret de bescanvi. S'implantaran mesures compensatòries per als usuaris amb bitllets que no s'hagin pogut fer servir.

 • No interactueu amb el conductor.

 • Estaran tancades les oficines d'atenció al client presencials que no tenen separació física amb els usuaris.

 • Es desaconsella l'ús del transport públic als col·lectius de risc (gent gran i amb malalties).

Recomanacions per a usuaris del transport públic

 • Persones amb símptomes o de grups de risc (edat avançada o malalties): abstingueu-vos d'utilitzar el transport públic.

 • Mantingueu la distància de seguretat entre passatgers.

 • Renteu-vos les mans (aigua-sabó o hidroalcohòlic) després del seu ús.

Com a mesures complementàries, es reforça la informació via canals telefònics i digitals i s'intensifiquen els protocols de neteja i desinfecció.

Cancel·lació d'activitats als espais metropolitans

D'altra banda, i com a mesura preventiva, l'AMB, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, ha decidit cancel·lar totes les activitats participatives incloses en els seus diversos programes educatius i de lleure.

 

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.