Si a l'estiu també vols anar a la platja, vine amb Baixbus a partir de l’1 de juny

.
02/06/2021

Durant tot l’estiu, les línies de Baixbus arriben tots els dies i amb més freqüència  fins les platges metropolitanes de Castelldefels, Gavà i el Prat

Els autobusos  que connecten amb la platja adapten els seus horaris a la demanda de la temporada d’estiu i apropen de manera més freqüent a les platges de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Les línies regulars L94 i L95, que connecten tot l’any l’estació de Sants i la pl. Catalunya de Barcelona amb Castelldefels per l’autovia C31, augmenten fins l’11 de setembre la seva freqüència de pas amb un bus cada 20 minuts tots els dies de l’estiu per arribar fins les platges de Gavà i Castelldefels. La línia L94 arriba fins Port Ginesta, a les Botigues de Sitges, i de forma conjunta amb la L95 també dóna servei a la Pineda de Gavà i al barri de Gavà Mar.

Castelldefels també compta amb la línia CF1, l’autobús urbà que comunica el centre del municipi amb el pg. Marítim i Port Ginesta, i amb la línia exprés E95, que comunica de dilluns a divendres feiners Barcelona amb el centre urbà de Castelldefels, i que té parades intermodals amb les altres línies que connecten amb la platja. Les línies L96, de Sant Boi a Castelldefels, i les línies L97 i E97, de l’av. Diagonal de Barcelona a Castelldefels, també apropen a les platges metropolitanes durant tot l’any. A més, la línia L97 cobreix els municipis de Viladecans, Gavà i Castelldefels  per la ctra. 245 (interior dels pobles).

Gavabús ampliat

De l’1 de juny a l’11 de setembre, la freqüència de 20 minuts dels dies feiners s’amplia també als diumenges i festius. Aquest autobús comunica el centre urbà de Gavà amb els barris de la Sentiu i de Ca n’Espinós, i amb l’av. d’Europa (zona de platja de la Pineda i Gavà Mar). En el seu recorregut per l’av. d’Europa té parades combinades amb les línies L94 i L95. A més, des del 12 de juny i fins al 12 de setembre, el Gavabús serà gratuït els caps de setmana i festius.

PR3 i PE fins la platja del Prat

I al Prat, la línia PR3 comunica el centre urbà amb la platja tots els dies de la setmana de l’1 de juny al 10 de setembre. La freqüència és d’un bus cada 30 minuts entre les 8:00 i les 21:15.

La línia PE (platja Exprés) s’inicia el primer cap de setmana de juny, concretament, el primer dia de servei serà dissabte 5 de juny i finalitzarà el proper diumenge 29 d’agost. Seran tres mesos de servei els caps de setmana i festius que comunicaran el nucli  del Prat, des del c. Miquel Martí i Pol, amb la platja, al costat del Centre Municipal de Vela. Hi haurà un bus cada 30 minuts.

Les línies PR3 i PE oferiran una freqüència intercalada de bus a la platja del Prat de 15 minuts.

Veure línies

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

C/Martí Codolar 25, 08902, Hospitalet de Llobregat
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web..

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.