Servei de Wi-Fi gratuït als busos de Baixbus, a partir del 23 de març

.
23/03/2015

La línia L79 és la primera a estrenar el sistema de connexió inalàmbrica a internet

Els viatgers de la línia L79, que comunica Sant Joan, Despí, Sant Boi i l’av. Diagonal de Barcelona (Zona Universitària), seran els primers en beneficiar-se del sistema de Wi-Fi gratuït quan viatgin en bus. Els 10 autobusos que conformen la flota d’aquest servei són els primers del territori metropolità que han integrat aquest sistema, impulsat per primer cop per l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) a una línia regular de bus.

L’objectiu és oferir, de forma totalment gratuïta i sense publicitat, la possibilitat de connectar-se a internet amb qualsevol dispositiu mòbil (smartphone, tauleta, ordinador portàtil, etc.).

El sistema permet utilitzar qualsevol aplicació que requereixi d’una connexió de dades, com són els navegadors d’internet, correu electrònic, enviament de fitxers, missatgeria, xarxes socials, etc.

La capacitat de navegació dependrà del volum de connexions simultànies a bord de l’autobús. Només estan previstes certes limitacions per accions que ocupin un ample de banda excessiu (descàrregues de fitxers molt grans o alguns continguts en streaming, per exemple).

Durant 12 mesos es durà a terme un seguiment d’aquest servei en període de proves a la L79, per tal de conèixer l’ús i l’opinió dels seus usuaris. Posteriorment, s’estudiarà si aquest servei s’ha d’estendre a d’altres línies de bus similars. L’objectiu de la implantació d’aquest sistema és ampliar les prestacions dels usuaris del transport públic, millorant el confort i l’experiència del viatge.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 16 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.