A partir del 16 de maig, nou servei de bus a la demanda

.
15/05/2014

 

Presentat al Centre Aeronàutic de l’aeroport del Prat el nou sistema de bus a la demanda que Baixbus oferirà a partir del 16 de maig

 

L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor; Antoni Poveda, vicepresident de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; i Sonia Corrochano, directora de l'Aeroport de Barcelona-el Prat, han estat les persones responsables, juntament amb els directors de Baixbus, de donar llum verda al nou sistema de bus a la demanda, iniciativa que s'emmarca en el projecte europeu D-AIR de reducció de les emissions de CO2 en els entorns aeroportuaris.

El nou servei d'autobús a la demanda es posarà en marxa durant el mes de maig per a les línies urbanes del Prat PR2 i PR3. Aquest sistema serveix per donar servei a zones amb una demanda escassa o molt concentrada en alguns moments del dia, però que necessiten estar connectades amb transport públic.

Aquest servei connectarà la ciutat amb el tanatori del Prat, el Parc de Serveis Aeronàutics i la zona de l'hangar d'Iberia. La petició es podrà fer en pujar a l'autobús i a les parades solars amb polsador instal·lades a tal efecte. Un sistema informàtic gestiona el procés d'assignació de les peticions i informa l'usuari del temps que falta perquè arribi el bus a la parada sol·licitada. En cas que cap passatger no ho demani, l'autobús acabarà el seu recorregut a la parada del carrer del Riu Llobregat amb la ronda del Sud, al barri de Sant Cosme.

El sistema permet, doncs, a través dels polsadors a les parades, demanar l'autobús als treballadors del Parc de Serveis Aeronàutics i l'hangar i a les persones que es trobin a la parada del tanatori – Cementiri del Sud. Aquest sistema permet optimitzar el cost d'operació de l'autobús, estalviar consum de combustible i reduir emissions de contaminants; tot això sense minvar el servei ofert als usuaris.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
6 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.