Nou autobús híbrid de Baixbus a les línies de Mohn, SL, que donarà servei als municipis de la franja costanera del Baix Llobregat

.
11/04/2013

El nou vehicle ha estat cedit pel fabricant IVECO i circularà de forma temporal i amb caràcter de prova transportant viatgers de l’àmbit metropolità de Barcelona. L’autobús, que des d’avui ja es pot veure pels carrers de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels, és de la marca IVECO model Citelis Híbrid.


És tracta d’un bus estàndard de 12 metres, totalment adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda i/o que es desplacen en cadira de rodes, que permetrà comprovar les seves prestacions com a vehicle de transport públic que permet reduir les emissions contaminants.


 


Sense fer soroll ni emetre partícules, absolutament respectuós amb el medi ambient, aquest autobús té propulsió híbrida, ja que l’accionament de l'eix motriu es fa mitjançant un motor elèctric que és alimentat per unes bateries de ion-liti. Aquestes bateries acumulen l’energia que reben d’un generador elèctric, que és accionat al seu temps, per un motor dièsel EEV (nivell d'emissions més estricte que la norma Euro 5 vigent en l'actualitat).


Un equip electrònic regula tot el conjunt i permet que les bateries es carreguin durant les frenades, aconseguint així importants estalvis en el consum de gasoil en relació a un autobús dièsel convencional de característiques semblants. Per això, és especialment òptim quan circula per circuïts urbans.


Baixbus ja disposa d’altres 6 autobusos híbrids que donen servei permanent des de l’any 2011 a les tres empreses del grup, 4 de la marca Castrosua, que circulen a les línies urbanes d’Oliveras, SL, i 2 de la marca Man, un que funciona a Rosanbus, SL comunicant l’Hospitalet amb Barcelona, i l’altre que també circula cada dia a Mohn, SL entre Castelldefels i Sant Boi.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
3 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.