L’any 2012 es tanca amb més de 35 milions de viatges

.
11/01/2013

El grup Baixbus ha transportat 35.343.600 de viatgers l’any 2012, dels quals més de 16 milions corresponen a les línies de Mohn, més de 10 han viatjat amb Rosanbus i un total de 8 milions ho han fet amb els autobusos d’Oliveras. Aquesta xifra global implica un descens progressiu del nombre de viatgers, ja que al desembre de 2012 es registra  un decreixement del -0,8% respecte l’any anterior. Als primers mesos de l’any, i també respecte al 2011, el nombre de viatgers era més d’un 6% superior.


El descens més pronunciat correspon al servei ofert per Mohn amb un decreixement del -2,4%. Oliveras i Rosanbus no han descendit en nombre de viatges, però sí han guanyat menys que l’any anterior, un 1,5% i un 0,2% respectivament.


De les línies de Mohn, les menys afectades han estat les nocturnes, inclús la línia N16 ha arribat a guanyar passatge a partir del mes de juliol, tot coincidint la seva millora de recorregut per l’aeroport del Prat.


En termes generals, els serveis més exitosos voltant els dos milions de viatgers cadascuna son les línies L96 i L95 de Mohn, la línia L12 de Rosanbus amb més de tres milions, i les línies L70, L72 i L52 d’Oliveras que registren el milió de viatges cadascuna d’elles.


 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 14:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
17 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.