Baixbus participa a la cloenda de l'Agenda 21 escolar a l'Hospitalet amb l'activitat 'Puja al Bus'

.
06/06/2017

Els escolars coneixen de prop el funcionament d'un bus híbrid i els avantatges de fer servir l'autobús per desplaçar-se de forma sostenible

El passat 1 de juny, les escoles de l'Hospitalet van celebrar l'acte de cloenda de l'Agenda 21 escolar al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala. Es tracta de la culminació d'un curs escolar ple d'activitats que ha permès els alumnes aprofundir en els valors de la sostenibilitat i en el paper dels centres educatius per tenir cura del medi ambient a la ciutat. L'acte de cloenda va comptar amb la participació d'alumnes de primària i secundària procedents de 14 centres educatius de la ciutat, que van poder compartir projectes i gaudir de diversos tallers a càrrec d'entitats, institucions i empreses col·laboradores

Baixbus ha col·laborat un any més en aquesta cloenda de l'Agenda 21 escolar amb la instal·lació d'un bus híbrid, en què s'ha desenvolupat una edició especial de Puja al Bus', una proposta educativa que proporciona als escolars informació i recursos al voltant de l'ús del bus des d'una vessant cívica i respectuosa amb el medi ambient. Així, els nois i noies participants han pogut conèixer de prop el funcionament del bus híbrid i la importància d'aquesta tecnologia en la reducció de les emissions contaminants, alhora d'apropar-se de forma pràctica i vivencial a l'ús del bus i experimentar el primera persona aspectes com la necessitat de seguir unes mínimes normes de seguretat i civisme tant a bord del bus com a les parades.  

L'alcaldessa de l'Hospitalet també 'Puja al Bus'

L'acte de cloenda de l'Agenda 21 Escolar a l'Hospitalet va comptar amb la visita de l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, que va voler conèixer de prop les diferents activitats i tallers organitzats. En aquest marc, Marín es va interessar per l'activitat educativa de Baixbus, on va poder saludar alguns dels nois i noies participants i conèixer la seva experiència.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.