Baixbus participa en els actes de la Setmana Europea per la Mobilitat 2019, del 16 al 22 de setembre

.
17/09/2019

Participarà activament als actes de Castelldefels, l’Hospitalet i Gavà obrint les portes del seus busos híbrids i oferint als infants i joves sessions especials de “Puja al bus”
 

Enguany, del 16 al 22 de setembre se celebra un cop més a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que promou hàbits de transport no contaminants, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitza els efectes dels canvis efectuats en l’ús de l’espai públic, la millora en la qualitat de l’aire i la reducció dels elements contaminants.

S’han programat tot un conjunt d’activitats lúdiques orientades a promoure i conscienciar respecte l’ús del transport públic, la bicicleta i el transport particular d’una manera cívica, responsable i segura.
En aquest marc, Baixbus participa activament en diferents municipis del territori al qual presta servei, tals com: Castelldefels, l'Hospitalet i Gavà. A Sant Joan Despí també estarà present per mitjà de l'estand especial sobre transport públic que l'Ajuntament ubicarà al c. Bon Viatge la tarda de divendres 20.

Puja al bus els dies 18, 20 i 28 de setembre de 2019

Durant els dies 18, 20 i 28 de setembre celebrarà un any més l’activitat de “Puja al bus” que manté com a eix central acostar, per mitjà d’una metodologia innovadora, la utilització del transport públic als nens i nenes i proporcionar-los informació i recursos perquè tinguin un major grau d’independència en la seva mobilitat.

El dia 18 a la pl. de l’Església de Castelldefels participarà en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels a la Mostra de vehicles sostenibles, de 17:00 a 20:00.

A l’Hospitalet, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) participarà de 16:30 a 20:30 al Dia Europeu sense cotxes, que restringirà el trànsit dels cèntrics carrers d’Enric Prat de la Riba, rbla. Just Oliveras, rbla. Marina i av. Carrilet. En aquest lloc també hi haurà tallers gratuïts i de civisme, circuits de bicicletes, jocs de l’oca gegants... entre d’altres activitats lúdiques.

A Gavà, els actes seran dissabte 28 de setembre, de 10:00 a 14:00, a la Pl. Jaume Balmes de Gavà, on l'Ajuntament promou la E-FIRA, Fira de la mobilitat i energies sostenibles. També hi haurà activitats i tallers per als més petits.
 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.