Baixbus lidera les millores a Viladecans de la nova línia exprés E86 i E98, línies L96 i L97 i dels nous autobusos híbrids

.
31/01/2019

Dels 128 autobusos nous híbrids i elèctrics que han arribat aquests dies a l’AMB, 14 busos articulats híbrids es destinaran a Viladecans

Avui dimarts, 29 de gener, el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, han presentat els autobusos híbrids que donaran servei al municipi, les noves línies Exprés E86 i E98 i les millores que es faran a la línia L96.

Dels 128 autobusos nous híbrids i elèctrics que han arribat aquests dies a l’AMB, 14 busos articulats híbrids es destinaran a Viladecans. Amb l’arribada dels nous vehicles és possible millorar els serveis de transport públic del municipi. En particular, introduir la noves línies E86 i E98 i millorar les línies la L96 i la L97. Així mateix, la nova línia del servei AMB Exprés E86 connectarà de forma directa Viladecans (Ca Palmer) amb Pl. Espanya (Barcelona). La freqüència de la línia serà cada 30 minuts, durant tot el dia.

El servei AMB Exprés E98 connectarà de forma directa, per l’autopista C-32 i la Ronda de Dalt Les Panes (Gavà) i Viladecans (c-245) amb la Zona Universitària i Maria Cristina (Barcelona). La freqüència de la línia serà cada 5-10 minuts, en hora punta de matí en sentit Barcelona (de 7 a 10h) i en hora punta de tarda en sentit Gavà (13:30-19:30h).

D’altra banda, també es millora l’oferta de la línia L97 millorant la regularitat de la freqüència a 15 minuts durant tot el dia i incorporant vehicles articulats, que permeten incrementar la capacitat en ambdós sentits en la connexió entre Bellamar (Castelldefels) i la Plaça Reina Maria Cristina (Barcelona) via Gavà i Viladecans. Addicionalment, també es posa en servei l’L97 en festius, cada 30 minuts.

Finalment, també es millora la freqüència de pas de la línia L96, que connecta Bellamar (Castelldefels) amb l’estació de FGC de Sant Boi de Llobregat, via Viladecans (C-245). En les properes setmanes els dies feiners s’incrementa la freqüència de pas, passant dels 15 minuts actuals als 12 minuts. A banda, també es millora la freqüència dels festius, que es passarà de 30 a 20 minuts.

Aquestes millores es duen a terme gràcies a l’increment de flota que suposa l’arribada de 128 autobusos de baixes i nul·les emissions que l’AMB va anunciar la setmana passada.

 

         

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
12 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.