Baixbus col·labora amb la campanya “El transport públic ens dona més”

.
29/10/2018

La nova campanya promoguda de forma conjunta per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Plataforma per a la Promoció del Transport Públic (PTP) pretén recordar la importància d’utilitzar el transport públic i, alhora, remarcar la necessitat d’un canvi d’hàbits.

Dijous 25 d’octubre de 2018 s’ha presentat la campanya “El transport públic ens dona més” a càrrec del vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, i la vicepresidenta de l’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), Susana Pascual. L’acte inaugural ha tingut lloc a la plaça Europa de l’Hospitalet.

Durant la convocatòria es va parlar del treball efectuat per la il·lustradora Cristina Bueno qui, a través de les seves il·lustracions, ha aconseguit transmetre de forma tècnica i sintetitzada el missatge clau de la campanya. La iniciativa pretén motivar a un canvi d’hàbits per part de la població al mateix temps que recordar dels beneficis que comporta l’ús del transport públic a nivell personal i global. En efecte, les 20 imatges de la il·lustradora Cristina Bueno tracten sobre la reducció d’emissions contaminants, la salut, la seguretat, l’estalvi en infraestructures, l’economia domèstica i el benestar personal.

La campanya s’ha desplegat en una primera fase incloent els missatges en els busos així com en la creació d’un portal web per difondre el missatge a la xarxa. També en format opi publicitari als municipis metropolitans de Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana i l’Hospitalet de Llobregat. Tots aquests materials seran de lliure accés i es podran compartir a través del web mestransportpublic.cat i per les xarxes socials a través del hashtag #mestransportpublic.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.