Baixbus bat rècord històric i tanca el primer semestre de 2019 amb més de 44 milions de viatgers

.
23/07/2019

Es confirma l’evolució ascendent i pronunciada amb un total de més de 1.600.000 viatgers en els darrers sis mesos i un creixement interanual del 8%

Les empreses del grup Baixbus, Mohn, Oliveras i Rosanbus, registren en sis mesos xifres històriques de passatge i confirmen una evolució esglaonada que va iniciar la seva acceleració més acusada fa 18 mesos.

L’ascens ha deixat increments del 3,2% l’any 2017, del 6,6% l’any 2018, i del 8% en només la meitat de l’any 2019. Les xifres de viatgers totals han augmentat de manera progressiva amb més de 40 milions l’any 2017, més de 42 milions l’any 2018, i més de 44 milions tancant al mes de juny d’enguany.

Destaquen els increments molt importants en l’anomenat corredor del Delta, el servei a Castelldefels i els serveis a Gavà i Viladecans, amb creixements del 11,6% i 11,0% respectivament. La resta presenten increments al voltant del 6,8%, com ara les línies a Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí i Cornellà de Llobregat, i del 4,5% en el serveis a l’Hospitalet i el Prat de Llobregat.

En els serveis nocturns (Nitbus)  es donen creixements notables de passatge al Baix Llobregat (3,8%) unes xifres que consoliden les elevades taxes de creixement i l’augment continuat de passatge dels darrers anys.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 8:00 a 20:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
12 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.