Vuit autobusos de Baixbus viatgen a Cuba aquest estiu, tots ells cedits en el marc d’un projecte de cooperació internacional promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

.
28/06/2013

Dins del programa de donació d’actius de transport de l’AMB, vuit vehicles de línies de bus metropolità del Baix Llobregat i l’Hospitalet, s’han embarcat en un vaixell des del Port de Barcelona amb destinació La Habana.

Aquesta donació és resultat del conveni de col·laboració signat entre el Centro de Coordinación para la Colaboración Internacional a la Cultura Cubana, l’AMB i Oliveras, SL i Rosanbus, SL, del grup Baixbus, com a empreses de transport metropolità aportadores dels vehicles.

Aquestes vuit unitats, en situació de baixa del seu servei actiu, però en correctes condicions de funcionament i conservació, es destinaran al Centro Nacional de Escuelas de Arte de Cuba per al projecte “Mobilitat dels estudiants de les Escoles d’Art de Cuba”, que preveu donar servei de transport a uns 3.300 estudiants cada dia, tant a la ciutat de La Habana com a d’altres províncies del país. El proper dia 5 de juliol és la data prevista d’arribada de la flota a la capital cubana.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.