Servei de Wi-Fi gratuït als busos de Baixbus, a partir del 23 de març

.
23/03/2015

La línia L79 és la primera a estrenar el sistema de connexió inalàmbrica a internet

Els viatgers de la línia L79, que comunica Sant Joan, Despí, Sant Boi i l’av. Diagonal de Barcelona (Zona Universitària), seran els primers en beneficiar-se del sistema de Wi-Fi gratuït quan viatgin en bus. Els 10 autobusos que conformen la flota d’aquest servei són els primers del territori metropolità que han integrat aquest sistema, impulsat per primer cop per l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) a una línia regular de bus.

L’objectiu és oferir, de forma totalment gratuïta i sense publicitat, la possibilitat de connectar-se a internet amb qualsevol dispositiu mòbil (smartphone, tauleta, ordinador portàtil, etc.).

El sistema permet utilitzar qualsevol aplicació que requereixi d’una connexió de dades, com són els navegadors d’internet, correu electrònic, enviament de fitxers, missatgeria, xarxes socials, etc.

La capacitat de navegació dependrà del volum de connexions simultànies a bord de l’autobús. Només estan previstes certes limitacions per accions que ocupin un ample de banda excessiu (descàrregues de fitxers molt grans o alguns continguts en streaming, per exemple).

Durant 12 mesos es durà a terme un seguiment d’aquest servei en període de proves a la L79, per tal de conèixer l’ús i l’opinió dels seus usuaris. Posteriorment, s’estudiarà si aquest servei s’ha d’estendre a d’altres línies de bus similars. L’objectiu de la implantació d’aquest sistema és ampliar les prestacions dels usuaris del transport públic, millorant el confort i l’experiència del viatge.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.