Puja al bus es presenta al CosmoCaixa

.
12/12/2012

El projecte Puja al bus es presenta com a bona pràctica d’educadors virtuals a la cinquena edició de l’ITWORLDEDU 2012: cinquena trobada d’intercanvi a Barcelona entre empreses proveïdores de tecnologia i el sector educatiu. ITworldEdu, celebrat el 24 d’octubre de 2012 al CosmoCaixa de Barcelona, va ser el  punt de trobada de professionals del sector de la Educació i de les TIC per aprendre, intercanviar idees, conèixer casos i experiències reals, fomentar contactes, establir acords comercials i presentar les últimes novetats.


El projecte de Baixbus adreçat a les escoles de primària del Baix Llobregat i l’Hospitalet, Puja al bus,  va ser una de les bones pràctiques presentades al congrés, la qual va tenir una excel·lent acollida i valoració per part dels professionals del sector educatiu. El congrés va permetre l’anàlisi d’experiències pedagògiques i educatives actuals a on l’aplicació de les noves tecnologies és clau pel seu èxit i pel seu desenvolupament. Hi van participar ponents de reconegut prestigi de l’àmbit educatiu i tecnològic de Catalunya, Espanya i Europa.


Es pot consultar la pàgina web del projecte: www.pujaalbus.cat 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
12 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.