Plataforma AMBtempsbus, el servei per conèixer la informació de pas dels autobusos

.
18/02/2013

Els viatgers del grup Baixbus ja es poden beneficiar del nou servei AMBtempsbus, impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a web, smartphones i tauletes, que permet conèixer, en tot moment, el temps d’espera per a qualsevol autobús de les línies metropolitanes, en qualsevol de les parades del territori.


Sent així, permetrà als viatgers del Baix Llobregat i l’Hospitalet conèixer el temps d’espera per al seu autobús, i planificar les seves rutes de forma més eficaç. El nou servei AMBtempsbus ofereix una cobertura total de la xarxa d’autobús responsabilitat de l’AMB.


Funcionalitat de la plataforma


Totes les parades de la xarxa tenen un codi numèric únic que les identifica. L’usuari, per tal de saber quan tardarà el seu autobús, només ha d’introduir aquest codi a l‘aplicació.


Hi ha diverses maneres de fer-ho. Una és per la web http://www.ambmobilitat.cat/AMBtempsbus. Automàticament, gràcies als sistemes de geolocalització, aquesta mostrarà totes les línies que passen per la ruta, i quants minuts falten per al proper autobús de cadascuna.


L’usuari també es pot descarregar l’aplicació mòbil AMBtempsbus de forma gratuita per a sistemes iOS i Android i introduir-hi el codi. D’aquesta manera, disposarà de la mateixa informació de pas allà on sigui en aquell moment.


Encara existeix una tercera via per a fer funcionar AMBtempsbus: totes les parades s’estan equipant, a més del codi numèric, amb un codi QR. Simplement capturant-lo amb l’smartphone, el viatger rebrà tota la informació al seu dispositiu de forma automàtica.


El desenvolupament de l’aplicació ha estat dut a terme totalment dins de l’AMB, a través de l’empresa CETRAMSA.


Veieu reportatge de Gavà Televisió

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
6 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.