A partir del 20 d’abril de 2018 entra en servei la nova línia Exprés E79

.
17/04/2018

Connectarà el centre urbà de Sant Joan Despí amb l’av. Diagonal-l’Illa, donant també servei al barri santjoanenc de les Begudes

La línia E79 és la nova línia Exprés que, en el marc del projecte AMB Exprés, entra en funcionament a l’àrea metropolitana de Barcelona, en aquesta ocasió per comunicar d’una manera ràpida, i més directa per l’autopista B23, el centre de Sant Joan Despí amb l’av. Diagonal de Barcelona.

Des de la confluència del c. Major amb l’av. Barcelona de Sant Joan Despí i fins a l’àrea comercial de l’Illa, a l’av. Diagonal, cada dia, de dilluns a divendres feiners, circularà un bus cada 15 minuts.

Aquest servei de bus metropolità d'altes prestacions reforça de manera substancial l’actual línia regular L79, ja que en el seu tram comú sentit Barcelona (parada de Via Llobregat-Baltasar de Espanya) circularà un bus cada 5 min aprox en hores de màxima afluència.

A més, l’E79 permetrà l’intermodalitat amb el Tram, a la parada de Bon Viatge, amb el metro, des de l’inici de l’av. Diagonal,  i amb altres línies de bus metropolità en pràcticament  tot el seu recorregut.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
10 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.