A partir del 15 de maig de 2013, la línia L79 amplia el recorregut fins a l'Hospital de Sant Boi

.
14/05/2013

A partir del dia 15 de maig, la línia d'autobús L79 (av. Diagonal-Sant Joan Despí, Cornellà i Sant Boi), que opera Baixbus des de l’any 2010, arribarà fins a l'entrada de l'Hospital de Sant Boi. L'Àrea Metropolitana de Barcelona n'ha ampliat el recorregut tot mantenint la freqüència de pas d'un autobús cada quinze minuts.


Amb el perllongament del circuit, l'origen i el final de la línia estaran al costat del centre hospitalari. El nou tram habilitat ara, d'1,4 km de longitud, comença a la rotonda del Llor i passa pels carrers de Frederic Mompou, Joaquim Rubió i Ors, José Morales Garrido i Camí Vell de la Colònia.


La L79 és la connexió més ràpida i directa entre Sant Boi i la part alta de Barcelona en transport públic i constitueix una bona opció de mobilitat per a moltes persones que l'utilitzen per motius de feina, estudis o lleure. També passa per Sant Joan Despí i Cornellà.


En dos anys i mig de funcionament, la línia ha transportat gairebé un milió i mig de viatgers. L'any 2012, el nombre de passatgers va augmentar en un 20% respecte a l'any anterior fins arribar a les 680.000 persones.


Petites modificacions a les línies SB1 i SB3 de Baixbus


A partir del 15 de maig també hi haurà petites modificacions als recorreguts de les línies urbanes SB1 i SB3. En el cas de la línia SB3, l'itinerari donarà una cobertura més directa a la zona de Can Carreres.


 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.