Nova línia L30 per comunicar la pl. Parador amb el barri de Mas Lluí de Sant Just Desvern, a partir del 9 de setembre de 2017

.
07/09/2017

 

La línia L10 modifica el seu recorregut a Sant Just i a Sant Feliu, i augmenta la seva freqüència de pas a 20 minuts des del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Comencem el curs amb novetats i millores en el servei ofert als ciutadans de Sant Just Desvern i de Sant Feliu de Llobregat, d’una banda estrenant la nova línia L30 per comunicar el centre de Sant Just (pl. Parador) amb Mas Lluí, i de l’altra, millorant la freqüència de pas de la línia L10 que ara farà totes les sortides de Sant Feliu cap al Prat des del Consell Comarcal cada 20 minuts de dilluns a divendres. El ramal que aquesta línia abans feia pel polígon industrial i Mas Lluí de Sant Just ara estarà cobert de forma exclusiva per la nova L30, també amb un interval de pas de 20 minuts els dies feiners.

S’aconsegueix un millor servei i una millor comunicació i intermodalitat, ja que les dues línies seran coincidents a l’av. Indústria i als carrers Miquel Reverter i Hereter de Sant Just, fet que permetrà des d’aquestes parades el transbordament amb altres línies de bus metropolità.

Més informació del servei

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
13 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.