Més de 40 milions de viatgers l’any 2017

.
31/01/2018

Baixbus bat rècord històric i augmenta en 1.250.000 viatges la xifra de 2016

L’increment global de passatge ha estat del 3,2%, un punt més que l’any anterior, dada que confirma el creixement continuat i sense pausa de l’ús del bus metropolità al Baix Llobregat i l’Hospitalet.

L’evolució positiva dels viatgers és una constant dels darrer anys en les empreses del grup operador, Mohn, Oliveras i Rosanbus, les quals tanquen el 2017 amb un resultat molt òptim pel que fa a les xifres absolutes (Mohn 18.948.769; Oliveras 9.094.261; Rosanbus 12.136.627). L’augment més notori dels viatgers que han fet servir les línies de bus tutelades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) l’ha experimentat Mohn, sumant més d’un milió de passatgers, i tot i que Oliveras i Rosanbus l’han tingut més sostingut, també augmenten en les seves xifres globals.

Les dades concretes de la xarxa de Nitbus al Baix Llobregat, que depén de l'AMB, també són força exitoses, ja que el servei nocturn que opera Mohn supera amb escreix els dos milions i mig de viatgers, dades que representen un increment del 9,4% respecte l’any passat. Destaquen amb un creixement espectacular les línies que connecten amb l’aeroport durant la nit (línies N16 i N17), les quals havien tingut una petita davallada l’any 2016 i que amb les millores de servei promogudes l’any passat per l'AMB han pujat considerablement en el seu volum de viatgers.

La tendència positiva de les línies que connecten el Baix Llobregat amb l’aeoroport també afecta a les línies dïurnes (L77 i L99), registrant increments de l’11,3% i el 14,5% cadascuna d’elles.

Dels serveis afavorits també cal assenyalar aquells que cobreixen el transport a zones de platja, tant de caràcter urbà com interurbà. És el cas de la línia L94, que connecta les platges de Castelldefels amb el centre de Barcelona, i que ha situat el seu creixement en el 14,7%, gairebé el doble que l’any passat. Aquest resultat també obeeix a la millora d’horari registrada en aquesta línia durant l’estiu amb busos cada 15 minuts.

Els serveis que connecten les platges de Gavà i del Prat, línies Ga1 i PR3 també han augmentat de manera considerable el seu nombre de viatgers.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.