Més connexió amb l’aeroport del Prat, a partir del 16 de febrer

.
09/02/2018

N18 i L99 amplien horari i donen més cobertura tots els dies de l’any

La demanda de transport públic en bus per comunicar amb l’aeroport del Prat creix i comporta la implementació de millores que donin resposta a les demandes de viatgers i viatgeres.

A partir del 16 de febrer, la línia diürna L99, que comunica tots els dies de la setmana Castelldefels, Gavà i Viladecans amb la terminal del T1 de l’aeroport, allarga el seu horari per la nit amb expedicions que surten de Castelldefels a les 22:00, i des de l’aeroport a les 22:45. Aquesta ampliació permetrà també fer coincidir la darrera sortida de la línia de día amb la primera del servei de Nitbus, evitant d’aquesta manera un buit de transport molt demandat especialment per part de treballadors de l’aeroport.

D’una altra banda, el servei ofert fins ara per la N18, de la xarxa de Nitbus, que comportava una complementarietat a la línia N17 suposant un servei de reforç directe entre l’aeroport i la pl. Catalunya de Barcelona, centrat en cap de setmana, època d’estiu , Nadal i Setmana Santa, amplia substancialment la seva oferta circulant tots els dies de l’any, entre les 12 de la nit i les 4:45 de la matinada, amb freqüències de 20 minuts.

Baixbus també presta servei a l’aeroport durant el dia amb les línies L77 i PR1, i durant la nit a les dos terminals, amb les línies N16 i N17.

Més informació L99

Més informació N18

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.