L’Ajuntament del Prat felicita a Manuel Salces Mata, conductor de Rosanbus del grup Baixbus, per la seva actuació davant la situació d’emergència d’una ciutadana del barri de Sant Cosme

.
08/11/2013

 

La Policia Local i l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Manteniment i Serveis Urbans van proposar a aquest conductor de la línia PR3 per felicitar-lo en l’acte institucional de la Policia Local del Prat 2013

Aquest reconeixement se li atorga pels fets que van tenir lloc el passat 2 d’abril d’enguany, quan el conductor, en ple desenvolupament de la seva jornada laboral, ja que anava fent el servei de conducció de la línia urbana PR3, va rescatar a una dona de 76 anys, que pateix una malaltia de salut mental, quan es trobava en situació de perill penjant d’una barana d’un edifici de ctra. de la Marina del municipi del Prat.

Els mateixos agents al lloc van informar que la intervenció ràpida del conductor, i la d’una altra persona que l’acompanyava, havia evitat, sense cap dubte, la caiguda de la senyora.

L’alcalde del Prat, Sr. Lluís Tejedor, va ser el responsable de premiar al conductor per la seva valentia i la seva humanitat.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
7 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.