La companyia internacional de teatre Agrupación Señor Serrano tria un autobús de Baixbus per a la seva fotografia promocional

.
12/05/2017

La fotografia a bord d'un dels busos de Mohn és la imatge promocional del grup teatral, premiat a la Biennal de Venècia

Des d'aquest mes de maig, un dels busos de Mohn recorrerà el món gràcies a la companyia de teatre Agrupación Señor Serrano. I és que els membres d'aquest grup teatral amb seu a Barcelona tenien molt clar que la seva imatge promocional a nivell internacional havia de fer-se en un dels busos grocs de Mohn. La foto, que ja es pot veure a la pàgina de Facebook de la companyia, és obra del fotògraf Nacho Gómez, que ha sabut captar en una instantània l'espontaneïtat i bon rotllo d'aquest grup d'artistes a bord del bus de Mohn.
 
L'Agrupació Señor Serrano, fundada el 2006 per Àlex Serrano, crea espectacles originals basats en històries emergides del món contemporani. A partir de col·laboracions creatives, les produccions de Señor Serrano barregen performance, text, vídeo, so i maquetes "per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l'experiència humana dels nostres dies". La companyia ha rebut suport i reconeixement d'institucions arreu del món i els seus processos creatius han estat acollits per diferents centres internacionals de residència. El seu treball va ser reconegut el 2015 amb el Lleó de Plata a la innovació teatral de la Biennal de Venècia.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
4 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.