La companyia internacional de teatre Agrupación Señor Serrano tria un autobús de Baixbus per a la seva fotografia promocional

.
12/05/2017

La fotografia a bord d'un dels busos de Mohn és la imatge promocional del grup teatral, premiat a la Biennal de Venècia

Des d'aquest mes de maig, un dels busos de Mohn recorrerà el món gràcies a la companyia de teatre Agrupación Señor Serrano. I és que els membres d'aquest grup teatral amb seu a Barcelona tenien molt clar que la seva imatge promocional a nivell internacional havia de fer-se en un dels busos grocs de Mohn. La foto, que ja es pot veure a la pàgina de Facebook de la companyia, és obra del fotògraf Nacho Gómez, que ha sabut captar en una instantània l'espontaneïtat i bon rotllo d'aquest grup d'artistes a bord del bus de Mohn.
 
L'Agrupació Señor Serrano, fundada el 2006 per Àlex Serrano, crea espectacles originals basats en històries emergides del món contemporani. A partir de col·laboracions creatives, les produccions de Señor Serrano barregen performance, text, vídeo, so i maquetes "per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l'experiència humana dels nostres dies". La companyia ha rebut suport i reconeixement d'institucions arreu del món i els seus processos creatius han estat acollits per diferents centres internacionals de residència. El seu treball va ser reconegut el 2015 amb el Lleó de Plata a la innovació teatral de la Biennal de Venècia.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
16 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.