La campanya 'Comparteix el teu viatge' et porta al cine

.
25/01/2017

Els cines Full HD, que han projectat l'espot de Baixbus, promocionen a través de Facebook un sorteig de 37 entrades dobles

La campanya de proximitat de Baixbus "Comparteix el teu viatge" et torna a portar al cine fins al 28 de febrer. I és que els cines FullHD del Centre Comercial Splau de Cornellà promocionen a través del seu Facebook un sorteig de 37 entrades dobles.

Per guanyar la teva entrada doble, has de respondre aquesta pregunta: "Quantes línies diürnes de Baixbus surten al vídeo i quina és la teva?" Totes les respostes registrades seran revisades per un jurat format per membres de Baixbus, que triaran les 37 millors. El concurs finalizarà el 31 de gener a les 19h i el llistat de guanyadors es publicarà el 6 de febrer al web i al Facebook dels cines Full. Els guanyadors hauran de facilitar el seu nom al Punt de Control dels cines i podran veure qualsevol pel·lícula de dilluns a dijous, tant al matí com a la tarda, fins el proper 28 de febrer.

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.