En servei dos nous autobusos híbrids del grup Baixbus

.
29/12/2011

El nous vehicles de l’Àrea Metropolitana de Barcelona circularan a la línia L96 de Mohn, SL i a la línia L14 de Rosanbus, SL.

 

Més ciutadans del Baix Llobregat i l’Hospitalet ja poden veure circular pels seus carrers dos nous autobusos híbrids.

 

En concret, els veïns de Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi, i majoritàriament per la ctra. C-245, podran fer ús de la línia L96 amb un nou vehicle de transport urbà més ecològic, silenciós i sostenible. Els viatgers de la línia L14, que comunica l’Hospitalet amb Barcelona, també es beneficiaran del recent estrenat híbrid del grup Baixbus.

 

 

Aquests autobusos, de la marca Man, funcionen només amb tracció elèctrica quan arrenquen i/o inicien la marxa, és a dir, després d’una parada, d’un semàfor o d’una detenció de circulació.

 

 

Quan arrenquen, i després d'haver recorregut uns 150 m, entra en funcionament el motor dièsel fins a la pròxima aturada del vehicle que, en tornar a arrencar, ho farà de nou en el mode elèctric. L'energia elèctrica necessària per a les arrencades s'acumula, durant les frenades, en uns condensadors destinats expressament a aquest fi.

 

És especialment interessant l’optimització del sistema híbrid quan el vehicle circula per entorns urbans i conflictius des del punt de vista del trànsit. És en aquests llocs on l’autobús frena, s'atura i arrenca més vegades i per tant es contribueix més a l’estalvi energètic i a la cura del medi ambient.

Amb aquests dos autobusos, el grup Baixbus ja suma un total de 6 a la seva flota de vehicles híbrids de transport urbà.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
7 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.