El Conseller de Territori i Sostenibilitat fa l’entrega del certificat d’Acords Voluntaris a Baixbus

.
08/11/2018

Baixbus assisteix a l’acte institucional que el Departament va aplegar al Palau de la Generalitat on es va reconèixer públicament el compromís voluntari que  la companyia manté per reduir les seves emissions de GEH.

Dimarts 6 de novembre de 2018 Baixbus va rebre el distintiu que acredita el compromís de les seves empreses Mohn, SL i Oliveras, i que s'afegeix al que ja va obtenir Rosanbus, SL l'any 2013, per reduir les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle a Catalunya (GEH). L’acte va ser presidit pel Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius. Baixbus hi va assistir per rebre la certificació alhora que esplaiar el seu interès envers al projecte i remarcar els canvis que s’han dut a terme en matèria de sostenibilitat.

El Programa d’acords voluntaris va néixer a mitjans del 2010 amb l’objectiu que les organitzacions disposessin d’un marc on poder mostrar el seu compromís amb la reducció d’emissions de GEH.  En vuit anys se n’hi han adherit 163, la majoria de les quals han optat per accions encaminades a la reducció del consum energètic, amb la disminució de costos que comporta.

Baixbus acaba l’any 2018 amb una nova flota de: 58 autobusos híbrids i 14 autobusos elèctrics. També, 15 autobusos articulats, 14 dels quals també seran híbrids pròximament. Cal destacar la incorporació de noves furgonetes auxiliars elèctriques, així com bicicletes per a desplaçaments curts necessaris en el servei de Trànsit i de taller. S’han implementat millores en el manteniment dels vehicles, per tal d’optimitzar el seu bon funcionament i s’han canviat les lluminàries actuals per les de tecnologia LED a instal·lacions de taller i oficines.

Per altra banda, també s’ha format de manera permanent al personal en pràctiques de conducció eficient a través del projecte Greenbus. Gràcies a aquest programa es redueix de manera considerable l’emissió diària de gasos contaminants.

Per a més informació, consulta el següent enllaç.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
9 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.