El bus també et porta fins les platges metropolitanes

.
26/07/2013

Les línies regulars L94 i L95, que connecten tot l’any la pl. Catalunya de Barcelona amb Castelldefels per autovia, augmenten fins l’11 de setembre la seva freqüència de pas amb un bus cada 20 minuts tots els dies de l’estiu per arribar fins la platja de Gavà i de Castelldefels. La línia L94 arriba fins Port Ginesta, a les Botigues de Sitges, i la L95 també dóna servei a la pineda de Gavà i el barri de Gavà Mar.

 

Les línies L96, de Sant Boi a Castelldefels, i L97, de l’av. Diagonal de Barcelona a Castelldefels, també apropen a les platges metropolitanes durant tot l’any. La línia L97 cobreix també els municipis de Gavà i Viladecans per la ctra. 245 (interior dels pobles).

 

A més, de manera temporal, a Viladecans funciona la línia VB4 que comunica el centre urbà amb la platja de la Murtra tots els dies de l’estiu fins l’1 de setembre. I al Prat, a més del servei a la platja que ofereix la seva línia urbana PR3, la línia estacional Platja Exprés (PE) també enllaça el centre del municipi tots els dissabtes i festius de juny, juliol i agost, cada 30 minuts.

 

Castelldefels també compta amb la línia CF1, un autobús urbà que comunica el centre del poble amb el pg. Marítim-platja i Port Ginesta. I Gavà té en servei la línia urbana GA1, que comunica el centre del poble amb els barris de la Sentiu i de Ca n’Espinós, i amb l’av. d’Europa (zona de platja de la Pineda de Gavà i Gavà Mar). En el seu recorregut per l’av. d’Europa té parades intermodals amb les línies L94 i L95.

 

Consulteu més informació: http://www.baixbus.cat/ca/linies-autobusos

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
3 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.