El Batxillerat Tecnològic de l'Hospitalet descobreix el bus híbrid

.
22/05/2017

Una activitat a Rosanbus permet a un grup d'alumnes de l'Institut Bellvitge aproximar-se a la tecnologia híbrida

Conèixer de prop el funcionament del motor híbrid que fan servir els busos de Baixbus va ser l'objectiu de la visita el passat 18 de maig d'un grup d'alumnes de l'Institut Bellvitge a les instal·lacions de Rosanbus, l'empresa operadora del servei de bus a l'Hospitalet. Els alumnes, estudiants de Batxillerat Tecnològic, van fer una activitat conduïda pel Cap de Taller de Rosanbus, Luis Miguel García, que els va donar formació pràctica en relació al motor híbrid i als avantatges que presenta aquesta tecnologia tant per la reducció de les emissions contaminants com pel que fa a la comoditat de la conducció i a la confortabilitat del passatge.

Tallers de conscienciació ambiental a la jornada de cloenda de l'Agenda 21 Escolar

En el marc del compromís de Baixbus amb el medi ambient, l'empresa donarà suport a la jornada de cloenda de l'Agenda 21 Escolar, un programa d'activitats educatives que tenen com a eix central la sensibilització de l'alumnat a l'entorn del medi ambient i al paper de l'escoles en la sostenibilitat. La festa de cloenda se celebrarà el proper 1 de juny a l'exterior de la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet.

Baixbus col·laborarà en aquesta cloenda amb un autobus híbrid i l'organització de l'activitat educativa 'Puja al Bus', que té com a finalitat acostar als alumnes la utilització del transport públic per tal que guanyin autonomia en els seus desplaçaments. Aquesta activitat es completarà amb els tallers que l'Institut Bellvitge té previst desenvolupar gràcies a la formació rebuda per part dels seus alumnes de Batxillerat Tecnològic, que aprofitaran la presència del bus híbrid de Baixbus per formar a la seva vegada a alumnes de secundària respecte les característiques i els beneficis de la tecnologia híbrida.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
10 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.