El Batxillerat Tecnològic de l'Hospitalet descobreix el bus híbrid

.
22/05/2017

Una activitat a Rosanbus permet a un grup d'alumnes de l'Institut Bellvitge aproximar-se a la tecnologia híbrida

Conèixer de prop el funcionament del motor híbrid que fan servir els busos de Baixbus va ser l'objectiu de la visita el passat 18 de maig d'un grup d'alumnes de l'Institut Bellvitge a les instal·lacions de Rosanbus, l'empresa operadora del servei de bus a l'Hospitalet. Els alumnes, estudiants de Batxillerat Tecnològic, van fer una activitat conduïda pel Cap de Taller de Rosanbus, Luis Miguel García, que els va donar formació pràctica en relació al motor híbrid i als avantatges que presenta aquesta tecnologia tant per la reducció de les emissions contaminants com pel que fa a la comoditat de la conducció i a la confortabilitat del passatge.

Tallers de conscienciació ambiental a la jornada de cloenda de l'Agenda 21 Escolar

En el marc del compromís de Baixbus amb el medi ambient, l'empresa donarà suport a la jornada de cloenda de l'Agenda 21 Escolar, un programa d'activitats educatives que tenen com a eix central la sensibilització de l'alumnat a l'entorn del medi ambient i al paper de l'escoles en la sostenibilitat. La festa de cloenda se celebrarà el proper 1 de juny a l'exterior de la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet.

Baixbus col·laborarà en aquesta cloenda amb un autobus híbrid i l'organització de l'activitat educativa 'Puja al Bus', que té com a finalitat acostar als alumnes la utilització del transport públic per tal que guanyin autonomia en els seus desplaçaments. Aquesta activitat es completarà amb els tallers que l'Institut Bellvitge té previst desenvolupar gràcies a la formació rebuda per part dels seus alumnes de Batxillerat Tecnològic, que aprofitaran la presència del bus híbrid de Baixbus per formar a la seva vegada a alumnes de secundària respecte les característiques i els beneficis de la tecnologia híbrida.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.