E95, primera línia Exprés en funcionament a partir del 22 de març de 2018

.
19/03/2018

Nou servei per comunicar més ràpid i més directe el centre de Castelldefels i la Ronda Universitat de Barcelona

La línia E95 és la primera línia Exprés que, en el marc del projecte AMB Exprés, entra en funcionament a l’àrea metropolitana de Barcelona, en aquesta ocasió per comunicar d’una manera ràpida, i amb menys parades, el centre de Castelldefels amb el centre de Barcelona.

Des del c. Santiago Rusiñol de Castelldefels i fins a la Ronda Universitat (pl. Catalunya), cada dia, de dilluns a divendres feiners, i en horari de matí i tarda, la línia E95 circularà amb un bus cada 20 minuts. Aquest servei, combinat amb l’actual línia regular L95, permetrà disposar d’un bus cada 10 minuts entre Castelldefels i Barcelona en hores de màxima afluència.

La nova línia E95 és la primera de les 7 que conformen la xarxa d’altes prestacions que l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) vol desplegar, en aquest cas al Baix Llobregat, durant l’any 2018

Aquesta nova xarxa complementarà la xarxa convencional actual i facilitarà una connexió més directa i amb més freqüència amb el centre de la metròpolis i en els principals corredors metropolitans.

El desplegament obeeix en part al gran creixement de demanda del transport públic de gestió indirecta i persegueix quatre grans objectius: millorar l’oferta de transport públic, donar resposta als corredors de mobilitat amb més demanda, crear línies més directes i amb més freqüència de pas i generar punts d’intercanvi per al transbordament, amb la creació d'una xarxa potent d’intercanviadors entre les diferents línies d’altes prestacions, la nova xarxa de bus de Barcelona i la resta de modes de mobilitat (metro, bicicleta, P+R, etc.). 

L’objectiu del servei AMB Exprés, que farà recorreguts més directes i amb poques parades,  és augmentar la velocitat comercial i arribar més ràpid al punt de destinació.

Més informació

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.