Des del 22 de març de 2011, el servei de Nitbus de Baixbus ja compta amb un sistema de càmeres de seguretat a bord dels autobusos

.
07/05/2010

L'Entitat Metropolitana del Transport ha aprovat la implantació d'un sistema de videogilància en el seu servei nocturn.

 

Totes les línies d'autobús que treballen durant la nit, un total de de sis al Baix Llobregat i l'Hospitalet, comptaran amb aquest servei de seguretat pels viatgers i pels conductors i conductores.

 

De moment, ja són 8 els autobusos que ho porten, però es preveu que el sistema estigui implantat a 48 més durant el segon trimestre de 2011.

 

 

La incorporació de sistemes de videovigilància en els transports públics es considera com una de les mesures que contribueixen a millorar la qualitat d'aquests, ja que actuen com a elements dissuasoris de comportaments incívics incrementant activament la seguretat integral dels serveis.

 

El sistema de videovigilància a bord dels vehicles inclourà un sistema de gravació i emmagatzematge (en condicions de compliment de la LOPD), un sistema de transmissió d'imatges al centre de control i un sistema de generació d'alarmes i activació de comunicació per mitjà d'imatge, en temps real, amb el centre de control.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
14 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.