Col·laboració de Baixbus en el projecte “La inserció de les dones en noves ocupacions”, a càrrec d’estudiants de psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

.
23/01/2015

Conductores i conductors de Mohn, Oliveras i Rosanbus conversen junts sobre el seu lloc de treball i exposen i intercanvien opinions sobre la seva situació actual com a treballadors del transport públic de viatgers

 

La tarda de dijous, 22 de gener de 2015,  dones i homes treballadors de Baixbus van col·laborar de manera voluntària en el projecte “La inserció de les dones en noves ocupacions”, i ho van fer participant activament en una tertúlia oberta i distesa en la que van comentar les seves situacions personals i professionals,  i hi van destacar el valor afegit i de satisfacció que suposa ser conductor i/o conductora d’autobús.

El projecte, pilotat pels estudiants de 4art de psicologia de la UAB, Víctor Martínez i Laura Vigourux, pretén aprofundir  en les noves ocupacions actuals que desenvolupen les dones, i que tradicionalment havien estat ocupacions dutes a terme per homes. És un programa de final de carrera, que també realitzen altres universitats espanyoles i franceses, i que es preveu presentar cap al mes de juny.

Míriam, Raquel, Maria, David, José Antonio, Juan José, Núria i Júlia van compartir un espai de trobada i de reflexió, i van aportar a la sessió testimonis i experiències pròpies que, sense cap mena de dubte, seran força útils per a la redacció del treball.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.