Begues, Sant Climent i Santa Coloma de Cervelló formen part dels 36 municipis on s’aprova la tarifa plana per al transport públic, a partir de l’1 de gener de 2019

.
18/12/2018

El nou sistema tarifari permetrà desplaçar-se amb títols d’una zona, en els trajectes en els quals tant l’origen com la destinació són un municipi de l’AMB.

El nou sistema tarifari permetrà desplaçar-se amb títols d’una zona, en els trajectes en els quals tant l’origen com la destinació són un municipi dels 36 de l’AMB.

A partir de l’1 de gener de 2019 entra en vigor la nova tarifa plana metropolitana, amb preu d’una zona, i els municipis beneficiats als que Baixbus presta servei són Begues, Sant Climent i Santa Coloma de Cervelló. Per exemple, tot i pertànyer a la zona 2, i pel fet de pertànyer ara al conjunt ampliat de municipis de l'AMB, una persona que fins ara agafava la línia 902 des de Begues fins a Barcelona i havia d’abonar 20,10€ per a una T-10, a partir d’aquest nou any s’estalviarà 9,90€ amb aquesta nova reforma.

La nova reforma entrarà en vigor pels següents títols: T10, T10 per a treballadors a l’aeroport, T-50/30, T-70/30, T-mes, T-mes per a persones en atur, T-trimestre, T-jove, títols integrats bonificats per a famílies monoparentals i nombroses, T-dia, T-aire, T-esdeveniments i bitllets senzills.

A excepció de la T-16

No està prevista la tarifa plana per a la T-16 , els títols socials de l'AMB o FGC, els títols federats ni els títols monomodals dels operadors ( a banda del billet senzill). La T-16, que ja s’entén com un títol social, només serà vàlida a la zona tarifària de residència del nen o nena, com fins ara ja que es un títol pensat per a la mobilitat local i escolar.

Aquest nou model d’integració tarifària pretén reforçar i reafirmar el transport públic com a un sistema únic i global. Però no només això, amb aquest nou sistema es preveu un increment de la demanda de transport públic de 4,6 milions de viatgers així com reforçar la mobilitat sostenible per lluitar contra el canvi climàtic i la contaminació atmosfèrica.  

D’una altra banda, assenyalar que les tarifes de transport de l’any 2019 es congelen, és a dir, que es mantenen els mateixos preus que l’any 2018.

Per a més informació consulta’n la notícia

 

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

En compliment de la vigent normativa protectora de dades personals, i atenent de forma particular al que disposa losartículos 12 a 14 del RGPD, se l'informa que el responsable del tractament és MOHN, SL, amb NIF B08040925, i amb domicili social al c / Migdia, s / n, 08840 Viladecans i lloc web: http://www.baixbus.cat/es. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat d'atendre les peticions o sol·licituds específiques que els usuaris puguin realitzar en aquest àmbit a través de la Plataforma, per relació a qualsevol qüestió disposada a través del present formulari de contacte de la Plataforma. En qualsevol cas, les seves dades personals es conservaran durant el termini estrictament necessari per tal d'atendre la sol·licitud remesa.

Se li informa que, s'ha designat un Comitè de Protecció de Dades que desenvolupa les funcions de Delegat de Protecció de Dades, amb qui, si així ho desitja, podrà contactar quant a totes les qüestions referents al tractament de les seves dades personals i a l'exercici dels seus drets, segons el que es disposa en el RGPD a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com

La base legítima de tractament és el consentiment de l'interessat que, en qualsevol cas, tindrà dret a revocar en qualsevol moment, encara que això no afectarà la licitud del tractament previ a la seva retirada. En tot cas, la manca d'aportació de les dades personals requerides en aquest formulari electrònic podrà donar lloc a la impossibilitat de tramitar per MOHN, S.L. la sol·licitud o petició específica de què es tracti.

Les dades aquí aportades, podran ser cedides a altres entitats del grup empresarial en què s'integra MOHN, SL, amb fins administratius i de gestió de clients, i / oa altres administracions públiques tuteladores del servei prestat, en aquest cas Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Direcció de Transports Públics de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, no estan previstes transferències internacionals de les seves dades personals. En qualsevol cas, s'adopten les mesures necessàries en aquest àmbit de conformitat amb el RGPD.

Se li informa així mateix que, podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de dades i d'oposició, dirigint una comunicació per escrit a través del correu electrònic protecciodedades@baixbus.com, amb la Ref. "Exercici drets "acompanyant a la seva sol·licitud còpia del seu document nacional d'identitat o document identificatiu equivalent (passaport, NIE ....). En cas de no considerar atesos de forma deguda seus drets personals, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si bé li recomanem contactar abans, per tal de resoldre la possible situació o conflicte, si així ho estima, amb el DPD.

Podeu consultar informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals llegint la política de privacitat i galetes ubicada a la present pàgina web.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
1 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.