Baixbus posa en servei 8 nous autobusos a la ciutat de l’Hospitalet

.
27/06/2014

 

Els nous vehicles renoven la flota actual de les línies urbanes i intermunicipals i formen part del pla de renovació que està duent a terme l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)

L’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el Vicepresident de Transport i Mobilitat de l’AMB, Antoni Poveda, han presentat la darrera setmana de juny vuit nous vehicles que s’incorporaran a la flota de bus metropolità, concretament a les línies L10, L12, L14, L16, CJ, L’H1 i L’H2 del municipi.

En total, al municipi s’hi preveu la incorporació de 18 vehicles nous, amb una inversió total de 4,2 milions de  euros. A part dels presentats, la propera tardor se n’incorporaran cinc més, dos dels quals de tecnologia híbrida, i a principis del 2015, cinc més, incloent-n’hi un tercer d’híbrid.

Combinant els motors dièsel i elèctric, la tecnologia híbrida permet estalviar un 30% d’emissions, així com una reducció important de la contaminació acústica. Els vehicles restants compleixen amb les normes Euro 5 i Euro 6, que garanteixen uns controls estrictes sobre les emissions contaminants.

Veure vídeo

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 15 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.