Baixbus participa a la IX Jornada tècnica de mobilitat local: Espai viari i autobús, organitzada el 14 de juny per la Diputació de Barcelona

.
18/06/2013

El director del grup operador, Victor Canosa, va presentar la ponència “Espai viari i velocitat comercial de l’autobús: la visió de l’operador”. L’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona ha comptat en aquesta ocasió amb l’experiència del director de Baixbus que va esposar a la sala d’actes de l’Espai Francesca Bonnemaison, quin és el paper de les empreses operadores en el marc de la mobilitat urbana.

La jornada, entesa com un espai de treball, i adreçada a polítics i tècnics locals, responsables d’empreses operadores, professionals i consultors privats, entre d’altres, ha abordat les polítiques d’ordenació de l’espai públic per adequar-lo a les necessitats del transport públic endegades per les diferents administracions públiques responsables.

L’acte també va comptar amb l’assistència d’altres ponents responsables de la Diputació de Barcelona, del Servei de Coordinació i Gestió del Transport per Carretera de la Generalitat de Catalunya, de la Direcció de Serveis Tècnics de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de responsables tècnics municipals del món local, de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic i de la consultora CINESI, especialitzada en el món del transport.

 

 

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
16 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.