Aquest mes de novembre de 2014, Mohn, SL compleix 75 anys, i la Cambra de Comerç de Barcelona li reconeix la seva trajectòria amb un guardó especial pel seu aniversari

.
17/11/2014

Georgina Andreu, directora de Baixbus, grup al que pertany l’empresa conjuntament amb Oliveras, SL i Rosanbus, SL, ha recollit la placa conmemorativa que anyalment lliura la Cambra, en aquesta ocasió de mans del Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig

 

En un acte celebrat el 22 d’octubre de 2014, a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, l’empresa Mohn, SL va ser reconeguda i guardonada per la seva trajectòria de 75 anys.

El marc ha estat el tradicional Dia de la Cambra, que enguany ha arribat a la seva divuitena edició, i en el que 100 empreses de la demarcació de Barcelona han rebut el guardó que atorga la Cambra de Comerç de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Mohn, SL, fou constituïda al municipi de Viladecans al novembre de 1939, i  va fixar la seva activitat en la connexió de la franja costanera del Baix Llobregat amb la ciutat de Barcelona, tenint com a objecte social l'explotació de serveis regulars de viatgers per carretera.

Cap a la meitat dels anys 50, el seu gerent, Walter Mohn, abandona la propietat de l'empresa, que passa definitivament a mans catalanes, en concret a la família formada pel  Sr. Santiago Huch i Bosch i la Sra. Rosa Miró Jabal, i que en l’actualitat, en mans dels seus fills i nets, continua sent propietària de la mateixa.

Mohn, SL ha esdevingut un model de referència per al món empresarial i social, i la Cambra de Comerç de Barcelona així li reconeix ara de manera pública i institucional.

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
5 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.