Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, aquest 8 de març, Baixbus dóna suport a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), com a planificador i gestor de la mobilitat metropolitana, i se suma a la campanya internacional #PT4ME.

.
07/03/2018

La campanya, que té com a lema Per un transport públic inclusiu: Il·luminem-ho! i reivindica un "Transport públic per a mi, per a tu, per a tots", pretén donar visibilitat a la situació de vulnerabilitat en què es troben les dones en el transport públic i pretén oferir un entorn segur i més accessible per a tots.  

La campanya està promoguda per la Unió Internacional de Transports Públics (UITP), de la qual l’AMB n’és sòcia i membre del bureau directiu, i avalada pel World Bank Group a nivell internacional.

"Junts podem ser la veu que ajudarà a les dones de tot el món a accedir a entorns de transport públic més segurs ", va dir Mohamed Mezghani, Secretari general de la UITP.

En aquest context, l’AMB desplegarà la campanya #PT4ME tant a través dels seus canals informatius propis, com és la web i les xarxes socials, com a través dels canals dels diferents operadors de transport públic metropolità. També l’ha fet extensiva als ajuntaments metropolitans.

Més informació

Baixbus més a prop

Oficina d'atenció al viatger

instal·lacions de Mohn, SL
Ctra. de la Vila, 2. 08840 Viladecans
Horari d’atenció és de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 tots els dies de dilluns a divendres feiners.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar la veracitat de la seva informació i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.